Контрол на обходите чрез GSM, GPS и Паник бутон


Системата включва подвижно устройство, което се носи от охранителя и съдържа паник бутон (SOS бутон), GSM комуникатор и GPS приемник. Устройството TL300 е с големина на кибритена кутийка и тегло 63 гр. Работи със собствена литиево йонна батерия като с едно зареждане се осигурява минимум 36 часа работа. Зареждането става чрез адаптер, който е част от комплекта. TL300 е херметично устройство, водонепроницаемо и удароустойчиво.

Модулът е предвиден за използване при охрана на открити площи. Чрез GSM комуникатора информацията от GPS и SOS бутона се предава към сървъра www.monitoring.bg и всеки оторизиран клиент може да наблюдава ползването на TL300 в реално време, чрез стационарен компютър или мобилен смартфон.

Визуализацията се осъществява на няколко вида географски карти, включително и сателитни. Ползването и наблюдението на системата и устройството може да става както в България, така и в чужбина.

Информацията от SOS бутона генерира алармено съобщение, което се получава и обработва с алармен сигнал в диспечерския пункт на контролиращия. Цялата информация по дата и час, освен визуализацията, се архивира и може да бъде ползвана месеци и години назад.

Това е система, която намалява Вашите проблеми и повишава ефективността на работа на екипите Ви!

Устройството TL 300 може да бъде закупено от www.technopolshop.com

Раздел: GPS / 21.01.2014 г.